Det startede ellers godt med fuld spilletid mod Real Madrid og kampe i Europa. Men i de to seneste ligakampe har landsholdets førstemålmand Stephan Andersen siddet på bænken for sin nye klub Real Betis.

- Jeg har ikke fået nogen forklaring fra træneren om, hvorfor jeg ikke har spillet i de to sidste ligakampe. Jeg spillede mod Real Madrid, hvor jeg selv synes jeg har gjort en fornuftigt, og jeg spillede også i Europa League, hvor vi vandt 6-0, og hvor jeg spillede en god kamp, siger Stephan Andersen.

- Jeg er stadig glad for mit skifte, jeg er glad for at være der, for det er et fantastisk sted. Men jeg kunne naturligvis godt have ønsket mig mere spilletid fra start. Men jeg kender ikke bevæggrundene for, at jeg ikke har spillet mere, end jeg har.

Den målmand, der i øjeblikket holder Andersen fra startopstillingen, er fra Argentina, og det har været fremme, at argentineren på grund af sit spanske modersmål kommunikerer bedre med forsvaret end den danske keeper.

Men det afviser Stephan Andersen.

- Det har ingen betydning, tror jeg. Jeg kommunikerer fint på spansk til træning og i kamp. Det er klart, at i det daglige liv har jeg nogle problemer i forhold til de andre, men det er på banen, det drejer sig om, og dér ser jeg intet problem, siger han.

Morten Olsen har fastslået, at Stephan Andersen er Danmarks førstemålmand. Men Andersen erkender, at manglende spilletid i Betis, kan koste ham den position.

- Det er klart, at jo længere tid, der går på bænken, jo større er risikoen også for, at man ikke er på landsholdet. Det hænger jo som regel sammen, så ja, det er en risiko, siger han