Mette Frederiksen indrømmer det.

Hun har måske ikke helt styr på alle punkter i fodboldloven.

'Sådan Danmark! Så fik jeg da ret i min ene forudsigelse,' skriver den danske statsminister kækt i et opslag på sin Facebook-profil, som kan ses i bunden af artiklen.

Hun var ligesom cirka 35.000 andre inde for at se det store brag mellem Danmark og Schweiz, som Åge Hareides mandskab vandt med 1-0. Inden opgørets start lavede hun et tv-interview ude foran Telia Parken, hvor hun skulle give sit bud på resultatet. Og her sneg der sig en lille brøler ind.

»Vi sad lige og snakkede om det på vej herind. Vi tror nok mest på 1-0 til Danmark eller på 1-1, og så forlænget, og så 2-1 til Danmark i sidste ende,« fortalte en glad Mette Frederiksen til Kanal 5 forud for opgøret.

Men det var et scenarie, der slet ikke ville kunne lade sig gøre. For Danmarks kamp mod Schweiz ville aldrig kunne gå i forlænget spilletid, da der var tale om en gruppekamp. Her bruges der slet ikke forlænget spilletid, og det måtte Mette Frederiksen da også erkende efter kampen. Hun tager dog umiddelbart det hele med højt humør og griner af sin egen lille brøler.

'Ja, jeg kender så ikke alle reglerne. Men jeg elsker at se bold. Og vi vandt,' jubler hun på Facebook.  Og det gjorde Danmark, som Mette Frederiksen havde forudsagt. Til allersidst, da Yussuf Poulsen med få minutter igen bankede kuglen køligt i kassen efter en fremragende aflevering fra Christian Eriksen.

Du kan læse B.T.s dom over spillerne her.