Inter var klart bedre end AC Milan lørdag og vandt slaget om Milano med 2-0.

Inter viste lørdag, at man er bedst i Milano, da holdet dominerede lokalbraget mod AC Milan og sejrede fortjent med 2-0.

Dermed har Inter maksimumpoint efter fire spillerunder og topper Serie A to point foran mestrene fra Juventus. Milan ligger midt i rækken med seks point.

Det var generelt formstærke Inter, som var bedst i kampen, men holdet havde problemer med effektiviteten før pausen.

Blandt andet sendte Nicolo Barella bolden på stolpen foran et næsten tomt mål midtvejs i halvlegen på en ripost.

Ti minutter før pausen måtte Inter-spillerne også pakke jubelen væk igen, da en scoring blev annulleret for offside.

Milan havde enkelte chancer, men Inter var i teten spillemæssigt.

Billedet var det samme efter pausen, og efter få minutter var offside-guderne i første omgang igen hårde ved Inter. Men i disse tider findes ofte udskældte VAR, og det var godt for Antonio Contes tropper.

De langsomme gengivelser viste nemlig, at der ikke var skyggen af offside på Marcelo Brozovic' afrettede skud, der gled ind bag Gianluigi Donnarumma, og så var de blåsorte fortjent på 1-0.

Inter fortsatte med at dominere, og ved flere lejligheder lurede 2-0-scoringen lige om hjørnet. Men den kom først 13 minutter før tid.

Barella krøllede et perfekt indlæg ind i feltet, hvor nyindkøbet Romelu Lukaku headede bolden ind i det lange hjørne.

Det blev afgørelsen på kampen, da Milan aldrig formåede at true Inters føring.