Harry Kane lavede to mål, mens Christian Eriksen også fik scoret, da Tottenham vandt 4-0 over Everton.

London. Christian Eriksen cementerede sejren, da Tottenham lørdag aften udraderede Everton i Premier League.

4-0 blev cifrene på Wembley Stadium i London.

Christian Eriksen modtog ni minutter før tid en lækker hælaflevering fra Dele Alli, og danskeren smækkede bolden ind i nærmeste målhjørne.

På det tidspunkt havde Everton for længst givet fortabt.

Andreas Christensen var tæt på at begå straffe, men dommeren mente, at Mahrez faldt for let.

Kampen var ellers nogenlunde lige i første halvleg, hvor hjemmeholdet nøjedes med at lave et mål.

Det faldt efter 26 minutter, da Heung-Min Son ekspederede bolden i mål efter det, der enten var en aflevering eller en afslutning fra Serge Aurier.

I anden halvleg var det tid til, at Premier Leagues topscorer, Harry Kane, trådte i karakter.

To minutter inde i halvlegen fik Heung-Min Son på fremragende vis taget bolden med sig, og efter et ryk sendte han bolden ind mod mål.

Her stod Harry Kane - i omegnen af offside - klar og sendte sin 20. ligascoring i denne sæson i mål.

Omkring ti minutter senere stod Harry Kane igen på rette sted, da Eric Dier sendte en aflevering ind mod mål.

Tottenham-topscoreren ramte ikke bolden helt rent, men den røg alligevel ind bag Jordan Pickford i Evertons mål til 3-0.

Senere kom Christian Eriksen altså på måltavlen, og få minutter før tid blev danskeren skiftet ud til klapsalver på Wembley.

Tottenham har 44 point for 23 kampe og er nummer fem i Premier League.