Kris Stadsgaards faste plads i Malagas midterforsvar er under hårdt pres af Martin Demichelis.

Kris Stadsgaard er ude i kulden - i varmen. Hos spanske Malaga har Martin Demichelis tilsyneladende slået danskeren af i startopstillingen.

Lejesvenden fra Bayern München, som sandsynligvis fortsætter i Malaga, hvis klubben klarer frisag i nedrykningsstriden, erstattede Kris Stadsgaard i andalusernes midterforsvar, da Malaga her til aften spillede 1-1 mod Athletic Bilbao på hjemmebane.

Der var på forhånd gættet på, hvem af Weligton og Kris Stadsgaard, der måtte lade livet til fordel for argentineren, men det blev danskeren, og det lignede længe en rigtig fornuftigt beslutning.

For Martin Demichelis scorede selv til 1-0 i kampens 81. minut, og det så ud til at blive opgørets eneste mål, lige indtil Javi Martínez nettede dybt inde i overtiden til slutstillingen 1-1.
 
Malaga har efter 18 kampe lukket 37 mål ind, og det er fortsat den dårligste defensive statistik i hele La Primera Division.

Patrick Mtiliga spillede i modsætning til Kris Stadsgaard hele kampen som venstre back. Han får dog også hård konkurrence af ligeledes nytilkomne Reto Ziegler.

Stadsgaard sad på bænken igennem alle 90 minutter.