Mathias Zanka Jørgensen kostede dyrt, da han satte Leverkusen i gang allerede efter halvandet minut

FCK kom til Leverkusen for at jagte miraklet efter 2-3 nederlaget i Parken i den første kamp i Champions League-kvalifikationen.

Men blot halvandet minut inde i kampen begik FCK-forsvareren Mathias Zanka Jørgensen en brøler, der kostede dyrt, da bolden sekunder efter lå bag Stephan Andersen i FCK-målet.

FCK-træner Ståle Solbakken var frustreret over den katastrofale start.

- Kampen var ovre efter fem minutter. Vi lavede store personlige fejl, som satte os skakmat. Det må vi leve med, og forsøge at tage noget international erfaring med fra denne kamp. Med de fejl vi lavede, så kunne ikke forvente mere. Det er svært at analysere kampen, når du starter kampen på den måde, sagde Ståle Solbakken til 3+ efter kampen.

Han blev også bedt af reporter Tina Müller om konkret at tale om Mathias Zanka Jørgensen, der også fik hårdt kritik for fejl efter den første kamp mod Leverkusen.

- Han fik en ulykkelig start. Det er hårdt mentalt at starte en kamp på den måde. Men han gemte sig ikke efter fejlen. Selvfølgelig trækker det dig lidt ned, når du begynder med sådan en fejl. Personlige fejl er en del af fodbold, forklarede Solbakken.

Nordmanden er som manager nu også sportslig ansvarlig, og han påtog sig ansvaret for et samlet nederlag på 7-2 til Bayer Leverkusen.

- Vi skal også huske på, at det her hold lige har slået Dortmund 2-0. Jeg synes ikke, at vi var udspillet. Vi var med mellem felterne men ikke så gode rundt om felterne. Bedømt på resultaterne har vi ikke gjort det godt nok, og det vil altid være træneren og managerens ansvar, sagde Solbakken.