FC Københavns svenske landsholdskeeper Robin Olsen kan stå foran en længere skadespause, efter han måtte forlade banen ti minutter før pausen mod Hobro med en skulderskade.

Robin Olsen blev båret fra banen kort før pausen, da han faldt uheldigt ned på sin højre skulder, efter han reddede et skud fra Hobro’s Edgar Babayan.

FCK endte med at vinde 2-0 ude over Hobro, men mens kampen fortsat var i fuld gang på DS Arena, blev Robin Olsen kørt af sted til skadestuen i Aarhus, hvor omfanget af skaden skulle undersøges, inden han formentlig kunne drage videre hjemad mod København.

Efter den svenske landsholdskeeper var kørt mod Aarhus, var meldingen fra FC Københavns kommunikationschef, Jes Mortensen, at der var en risiko for, at Robin Olsens kravben var brækket – en frygt manager Ståle Solbakken deler:

»Det ser slemt ud med Robin (Olsen, red.). Han hørt nogle lyde i skulderen, som han meget gerne ikke skulle høre.«

Hvis det ender med en længere skadesperiode til den svenske keeper, så er Ståle Solbakken dog trygt ved at den tidligere danske landsholdsmålmand, Stephan Andersen kan overtage handskerne.

»Stephan (Andersen, red.) er super keeper, så det er jeg ikke bekymret over.«

Læs også: Falk og Fischer tryllede: Highlights fra sneboldkampen

Netop Stephan Andersen blev også indskiftet, da Robin Olsen blev skadet, og han holdt også buret rent i FCK’s 2-0 sejr. Det er han også klar til at prøve at gøre fremover, hvis der skulle blive behov for det.

»Det er aldrig sjovt at blive skadet. Det har jeg selv prøvet med anklen, og det er noget forfærdeligt noget. Så lad os krydse fingre for at det ikke er slemt med Robin (Olsen, red.). Men hvis det betyder jeg skal spille de næste par kampe, eller hvor lang tid det nu må blive, så tager vi den derfra. Jeg skal nok gøre mit for at hjælpe holdet,« sagde Stephan Andersen.

»Jeg er klar til at gribe chancen. Det er det, jeg går og træner for hver dag, men det skal selvfølgelig helst ikke være fordi, en anden bliver skadet. Jeg skulle jo helst bare være bedre.«