Først svarede Pep Guardiola på spørgsmål fra pressen, bagefter var det Shakthar Dontesks træners tur, men ind ad døren kom… øøøøh, Zorro?

En noget usædvanlig episode udspillede sig i går på pressemødet efter Shakhtar Donetsk og Manchester Citys Champions League-brag onsdag aften.

Normalt deltager spillere og trænere på pressemøderne, men denne gang deltog også selveste Zorro. Ja, du læste rigtigt. Zorro. Ham med sværdet, den sorte hat og masken.

Og det var til stor forbløffelse for mange af de fremmødte journalister, der ikke anede, hvad som foregik.

»Det har jeg aldrig set før,« som PA-journalisten Andy Hampson skriver på Twitter:

Men i virkeligheden var Zorro egentlig bare ukrainske Shakhtar Donetsks træner, Paulo Fonseca, i forklædning.

Han lovede tidligere på sæsonen, at hvis hans hold formåede at spille sig videre fra gruppespillet i årets Champions League, så ville han fuldføre et pressemøde i Zorro-kostume. Og med Shakhtar Donetsks sejr på 2-1 over Manchester City kvalificerede holdet sig netop til slutspillet foran Napoli og Feyenoord.

»Det her er det mest glædelige pressemøde i min karriere!,« fortalte Zorro aka Paulo Fonseca ifølge Daily Mail.

Ukrainerne havde egentlig kun behøvet et point for at kvalificere sig fra gruppen, men de tre point blev altså hevet ind på kontoen.

Vis mere

»I aften spillede vi den mest perfekte kamp. VI var disciplinerede i forsvaret og kom igennem offensivt meget effektivt. Det var meget vigtigt at lukke af for Manchester City i særlige zoner på banen, hvor de normalt er meget farlige. Det synes jeg, vi gjorde, og de blev ikke den trussel, som de normalt ville blive,« sagde Paulo Fonseca:

»Jeg føler stor glæde. Ikke kun for Shakthars supoortere, men for alle ukrainere, de skal være stolte af holdet. 12 point i sådan en gruppe her er fantastisk.«

Med Manchester Citys 1-2-nederlag onsdag aften ramlede det engelske hold ind i det første nederlag siden april, hvor holdet tabte 1-2 til Arsenal efter forlænget spilletid i FA Cuppens semifinale. Men nederlaget tager alligevel ikke så tungt på City-træner, Pep Guardiola.

»Selvfølgelig gør det ondt at tabe. Det er aldrig rart. Men vi var nødt til at tabe en kamp. Det er godt for klubben, for os alle. Folk siger en masse, når man vinder meget, og det kan vi glemme nu,« sagde Guardiola ifølge Daily Mail.

City stillede noget svækket op til kampen mod Shakthar Donetsk. Det kan muligvis være, fordi holdet allerede var videre på en suveræn førsteplads fra gruppen og samtidig møder Manchester United på Old Trafford søndag aften.

På mandag klokken 12 er der lodtrækningen til Champions League-slutspillet.