AGF har skrevet kontrakt med den spanske forsvarsspiller David Cortés der får et år i klubben. Spanieren hentes gratis fra spanske Real Zaragoza.

AGF er under ledelse af Morten Wieghorst kommet nogenlunde fra start i NordicBet ligaen. 14 point er det blevet til i de første syv kampe, og Århus-klubben har vundet de seneste tre. Nu forstærker AGF truppen med rutinerede kræfter ind fra Spanien.

David Cortés har spillet hele 218 kampe i Primera Division, og han har blandt andet spillet under Michael Laudrup i Getafe. Derudover har han også været på holdkortet i Mallorca, Hercules og Granada. Ifølge Wieghorst kan Cortés bidrage med meget:

- David er en meget erfaren forsvarsspiller med et hav af erfaring både fra den bedste og næstbedste spanske liga. Han kan tilbyde os en masse både på træningsbanen i forhold til vores træningsmiljø og til kamp i kraft af sine fodboldmæssige kvaliteter og sin store erfaring, udtaler træneren til klubbens hjemmeside.

Og spilleren selv kan også drage fodboldmæssige paralleller mellem Wieghorst og Laudrup, der tidligere har haft et tæt samarbejde i Swansea. 
 
- Den måde, AGF spiller på, er meget lig den, jeg kender fra Spanien og især min tid under Michael Laudrup i Getafe. Den passer mig godt, og jeg ser frem til at repræsentere AGF.

Den 35-årige spanier har primært fungeret som højre back igennem sin karriere, og han får da også det klassiske højreback-nummer 2 på ryggen.