Lyt til artiklen

Det er en grim sag, som det spanske retssystem nu skal tage stilling til.

Hollandske Jasper Cillessen med 63 landskampe på bagen og store klubber som Barcelona og Valencia på cv'et er blevet slæbt i retten af sin tidligere partner, tv-værten Maria Moran.

Den spanske tv-personlighed har kommet med voldsomme anklager om, at topkeeperen nægter at betale sin del af de udgifter, som der er forbundet med at passe deres fælles datter, som de fik efter et kort forhold. Det skriver det spanske medie 20minutos.

Den lille pige lider af flere forskellige sygdomme, og skulle ifølge Teresa Bueyes, der er advokat for anklagemyndighedenm være blevet 'svigtet af sin far på hospitalet', da han ikke ønskede at betale de 1.200 euro (Cirka 9.000 kroner), som hendes indlæggelse kostede. I stedet havde moderens bedstefar på 90 år været nødt til at træde til.

Tv-værtens advokat hævder ligeledes, at Cillessen havde været kold, da han havde fået besked om graviditeten, og at han allerede på det tidspunkt var sammen med andre kvinder.

Det spanske medie har forsøgt at få en kommentar fra den nuværende NEC Nijmegen-keeper, men det er blevet afvist.

Tidligere har der dog ifølge Bild været hul igennem til hans lejr.

»Der er ingen stor historie. Mens Jasper var i Spanien, havde han et kort forhold, og et barn blev født af det. Jasper påtog sig faderskabet frivilligt, og det skal nu bekræftes i retten. Denne formalitet vil blive varetaget af Jaspers advokater i Spanien. Så vil underholdsbidrag blive drøftet,« lød det.

Den sag ender nu i retten.