Englands landstræner, Gareth Southgate, roser angrebsspillet, men revser forsvaret efter 5-3-sejr over Kosovo.

Englands landstræner, Gareth Southgate, kræver mere af spillerne efter sejren over Kosovo tirsdag aften.

Trods sejren på 5-3 mener landstræneren, at det engelske forsvarsspil var for ringe.

- Det var en bizar kamp. Der var tydelige fejl, der kostede mål, siger Southgate til nyhedsbureauet AFP.

Landstræneren var dog tilfreds med spillernes skarphed i angrebet.

- Vi havde et knusende angrebsspil igennem hele kampen.

- Det fremragende var tydeligt, og fejlene var tydelige, siger Southgate.

Kosovo kom foran i kampen efter blot et minut efter en stor fejl i det engelske forsvar.

Her leverede Evertons Michael Keane en decideret fejlaflevering i forsvaret, og bolden endte for fødderne af Vedat Muriqi, der fandt Valon Berisha, som scorede til 1-0.

Efterfølgende scorede England fem mål i streg til 5-1, indtil Kosovo fik pyntet på resultatet i anden halvleg med to mål til slutresultatet, 5-3.