Lyt til artiklen

En yderst tragisk hændelse hos hundefrisøren har rystet landsholdsanfører Daniel Agger. Familiens hund, golden retriveren Charlie, omkom lørdag på yderst mærkværdig vis i tørreboksen hos den lokale hundefrisør.  

Det er Aggers hustru, Sofie Munthe Agger, der på Instagram fortæller om ulykken. Hun har søndag morgen postet et billede af Charlie, der ligger og hygger sig på gulvet hjemme hos familien Agger. Teksten til billedet lyder:

»Her er han, hvor han havde det bedst. Det er sådan, vi ønsker at huske ham. Vi mistede ham i dag, og vores familie er totalt sønderknust. Han tog til frisøren, men kom aldrig hjem igen. De puttede i en eller anden form for tørreboks, og vi ved stadig ikke, om de glemte ham derinde, eller om maskinen havde en fejl«, skriver Sofie Munthe Agger og fortsætter:

»Er stadig i chok og kan ikke forstå, at vores hund skulle gennemgå den slags smerte og så dø. Håber af hele hjertet, at alle, der har sådan en maskine, stopper med at bruge den. Ved, at det måske er urealistisk, men som jeg sagde, så er vores hjerter knuste. Vi vil savne dig, Charlie.«

Daniel Agger er ikke med i Brøndbys hjemmekamp mod Silkeborg søndag. Det skyldes dog ikke tabet af den elskede hund, men en muskelskade i låret.