Son Heung-min scorede fire gange, da Tottenham tromlede over Southampton. Harry Kane lagde op til alle fire.

Helt forrygende præstationer fra Son Heung-min og Harry Kane var søndag med til at sikre Tottenham en 5-2-sejr over Southampton i Premier League.

Son scorede fire gange - alle efter oplæg fra Harry Kane, der i slutningen af kampen også selv kom på tavlen.

Dermed fik Tottenham revanche, efter at det i sæsonens første kamp blev til 0-1 mod Everton. Southampton fortsætter til gengæld en svær sæsonstart, hvor det nu er blevet til nederlag i de to første kampe.

Danske Pierre-Emile Højbjerg spillede hele kampen for Tottenham. Han skiftede i sommer til Tottenham fra netop Southampton.

Tottenham lignede fra kampens indledning ikke et hold, der havde fundet mere rytme end i den skuffende sæsonåbner mod Everton.

Harry Kane sendte godt nok bolden i nettet to gange, men i begge tilfælde blev målet annulleret på grund af offside.

I den anden ende havde Southamptons Che Adams et godt forsøg efter ti minutter. Tottenham-keeper Hugo Lloris reagerede dog flot og fik reddet.

Knap så skarp så den franske målmand ud, da Danny Ings efter en halv times spil gjorde det til 1-0. Den engelske angriber, der scorede 22 mål i seneste sæson, tog bolden godt ned og scorede i det fjerneste hjørne.

I første halvlegs tillægstid fik Tottenhams Son Heung-min udlignet, hvilket pyntede på 45 ellers sløje minutter for London-klubben.

Den sydkoreanske angriber fortsatte de gode takter kort efter pausen, hvor han gjorde det til 2-1. Igen efter oplæg fra Harry Kane. Den kombination var tilsyneladende kommet for at blive.

I hvert fald blev det også til både 3-1 og 4-1. Igen med opskriften, der lød på oplæg fra Harry Kane og scoring af Son.

Mod slutningen af kampen fik Kane også selv lov til at komme på tavlen. Den engelske landsholdsangriber kom først på en returbold og kunne uden problemer sende den ind i Southampton-målet.

Til sidst fik Danny Ings lov til at pynte på resultatet på straffespark.