Kaos.

Sådan beskriver Ole Gunnar Solskjær den tilstand, som Manchester United var i, da de tilbage i april tabte 4-0 til Everton.

Det ydmygende nederlag kom på det tidspunkt i en periode, hvor nederlaget var det sjette i otte kampe for nordmandens tropper, og Solskjær har tidligere sagt, at holdet simpelthen gav op den dag.

»Vi tabte klart mod Everton sidste sæson. Vi har talt meget om, hvordan vi så ud som hold. Det var mere eller mindre kaos, men som jeg har sagt mange gange, så er vi ikke det hold mere,« siger Ole Gunnar Solskjær på pressemødet frem mod opgøret mod netop Everton på søndag.

Manchester United vandt torsdag 4-0 over AZ Alkmaar.
Manchester United vandt torsdag 4-0 over AZ Alkmaar. Foto: PETER POWELL
Vis mere

Resultaterne er da også begyndt at gå den rigtige vej for nordmanden og Manchester United, der lige nu er det tredjemest formstærke hold i Premier League og senest slog de AZ Alkmaar 4-0 og sikrede sig førstepladsen i deres Europa League-gruppe.

En af årsagerne til de bedre resultater skal blandt andet findes i mentaliteten hos spillertruppen, som Ole Gunnar Solskjær mener er forbedret markant.

»Det er en ændret gruppe nu. En trup der er klar til at kæmpe. Mentalitet kan være svært at forklare nogle gange. Humøret i truppen er helt anderledes,« siger Solskjær.

Manchester United skal forsøge at fortsætte deres positive stime af resultater, når de altså skal revanchere 4-0-nederlaget mod Everton på søndag.