Magnus Wolff Eikrem
Magnus Wolff Eikrem Foto: NTB SCANPIX
For seks dage siden blev Ole Gunnar Solskjær udnævnt til ny manager for Cardiff. Og den tidligere Manchester United-spiller har bestemt ikke siddet på sine hænder siden. Onsdag kunne han præsentere sit første indkøb.

Det er ikke overraskende landsmanden Magnus Wolff Eikrem, der er ny mand i den røde trøje. En spiller, som Ole Gunnar Solskjær både har trænet hos Manchester Uniteds reserver og i Molde:

- Jeg har kendt Magnus i mange år. Vi arbejdede sammen med ham i Manchester United, og så hentede jeg ham senere til Molde. Mens jeg var dér, blev jeg nødt til at sælge ham, fordi han var vores bedste spiller. Nu er jeg bare glad for, at det er lykkedes at hente ham til Molde for en fornuftig pris, siger nordmanden til klubbens hjemmeside, hvor han også har travlt med at storrose den 23-årige midtbanespiller:

- Han er en playmaker, en quarterback om man vil. Han elsker at have bolden og ser afleveringsmulighederne. Teknisk er han rigtig god, lige som han er god på dødbolde og har meget kreativitet. Magnus vil bidrage med rigtig meget.

Magnus Wolff Eikrem skifter fra hollandske Heerenveen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.