Så er det officielt. Juni bliver ikke endestationen.

For Ole Gunnar Solskjær overtager permanent trænersædet i Manchester United. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Også på Twitter har klubben delt nyheden i et opslag, som du kan se i bunden af artiklen.

'Ole tager styringen. Vi kan nu bekræfte, at Ole Gunnar Solskjær er blevet ny Manchester United-manager.'

»Fra første dag jeg kom, har jeg følt mig hjemme i denne særlige klub,« siger Ole Gunnar Solskjær til klubbens hjemmeside. Han understreger, at det var en ære at spille i klubben, og nu er det også en stor ære for ham at få lov til at træne den.

»De sidste par måneder har været en fantastisk oplevelse, og jeg vil gerne takke alle trænere, spillere og staben for det arbejde, vi har udført indtil videre,« siger den nu permanente træner.

Han overtog cheftrænersædet fra Jose Mourinho, der blev fyret i december, og allerede fra start lagde Ole Gunnar Solskjær ikke skjul på, at han gerne ville have jobbet permanent.

»Det her er jobbet, jeg altid har drømt om, og jeg er så glad for at have fået muligheden for at lede klubben på længere sigt og forhåbentlig fortsætte den succes, vores fans fortjener,« siger Solskjær.

Ole Gunnar Solskjær overtog klubben i december.
Ole Gunnar Solskjær overtog klubben i december. Foto: ANDREW YATES
Vis mere

Klubben oplyser desuden, at Ole Gunnar Solskjær har skrevet under på en tre-årig kontrakt, og i den engelske klub er der stor glæde over at have sikret nordmandens underskrift.

»Ud over de præstationer og resultater, som Ole har vist, medbringer han også en stor erfaring som både spiller og træner kombineret med lysten til at give de unge spillere chancen. Og så har han en dyb forståelse for klubbens kultur. Alt det gør, at han er den rette person til at overtage Manchester United.«

Sådan lyder det fra Ed Woodward, der er formand i klubbens bestyrelse, og som takker Ole Gunnar Solskjær for det arbejde, han har lagt i klubben indtil nu.

»Fansene og alle i klubben står bag ham, mens han gør os til det, vi gerne vil være og skriver det næste kapitel i vores historie,« slutter Woodward.