Foto: MARCO BERTORELLO

Med hæs stemme stillede FCKs manager Ståle Solbakken op til interview efter det dumme nederlag i sidste sekund til Torino. Det var tydeligt, at nordmanden kort tid forinden havde råbt af fuld kraft foran sine spillere i omklædningsrummet.

- Det er utroligt bittert. Vi spiller en solid kamp, og den forløb akkurat sådan som vi mente, den ville blive. Det der sker til slut er forskellen på et italiensk og et dansk hold. Det er ikke uheld, det er udygtigt, sagde Ståle Solbakken til 6'eren efter kampen.

- Vi står med en meget meget dårlig følelse. Det må bare ikke ske. Det er udygtigt og urutineret. Situationen virker ufarlig, og jeg ved ikke, hvorfor det sker, sagde Solbakken.

I FC Københavns gruppe B er det allerede givet, at finske HJK Helsinki bliver uden chancer. Mod dem skal alle hold indkassere seks point. Derfra står det mellem FCK, Torino og Club Brugge. Med nederlaget i Italien skal FC København nu ihvertfald sikre sig sejren i næste opgør mod Torino.

- Vi har en rolle at spille i den her gruppe, og vi har muligheden for at gå videre. Der er en god chance for tre point hjemme mod Torino, og forhåbentligt har vi kigget på den her kamp og sagt til os selv, at sådan noget her vil vi aldrig gøre igen, sagde Mathias Zanka Jørgensen til 6'eren.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.