Adskillige landstrænere klager nu over, at deres stemmer i afstemning om verdens bedste fodboldspiller er blevet ændret af FIFA.

Til det katalanske site LA Xarxa har landstrænerne fra Bolivia, Ækvatorial Guinea, Den Dominikanske Republik, Fiji, Kuwait og den lille østat Vanuatu bebudet, at der er blevet svindlet med deres stemmer til Ballon d'Or 2013, som Cristiano Ronaldo vandt.

- Jeg tror, der er foregået noget svindel her, for jeg stemte også på Ibrahimovic, siger Kuwaits træner, Jorvan Vieira til La Xarxa.

Ifølge FIFAs officielle liste over de afgivne stemmer skulle han have givet Messi fem point, Neymar tre point og Ronaldo et point. Og altså ingen til Zlatan Ibrahimovic, som Vieira ellers påstår.

Også Juan Carlos Buzzetti, der står i spidsen for Fijis landshold, raser over, at FIFA har offentliggjort hans stemmer forkert.

- Jeg stemte på Cristiano, Messi og Ribery. Jeg har på ingen måde stemt på Lewandowski, han er ikke på niveau med de andre tre. Kan det være min anfører, der har stemt sådan? spørger en undrende landstræner.

Ronaldo vandt hæderen foran Lionel Messi og Frank Ribéry.