Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Mandag meldte superstjernen Cristiano Ronaldo, at han var ramt af en enorm tragedie.

Han og kæresten, Georgina Rodriguez, mistede nemlig deres nyfødte søn. Parret ventede tvillinger, men det var kun den lille datter, der overlevede.

Den hjerteskærende nyhed udmøntede sig dog i en noget så smuk hyldest, da Manchester United spillede mod Liverpool på Anfield tirsdag aften.

Du kan se de rørende scener i toppen af artiklen.

Cristiano Ronaldo var ikke på banen på grund af den voldsomme oplevelse på familiefronten, men alligevel rejste hele stadion sig for at hylde superstjernen.

I det syvende minut – det samme som portugiserens rygnummer – begyndte Anfield at klappe af Manchester United-stjernen, ligesom man begyndte at synge klubbens traditionelle hymne, You'll never walk alone. Her var teksten yderst rammende.

Det rørende minut har skabt en masse reaktioner på sociale medier, hvor rigtig mange sender ros i retning af Anfield – og en masse sympati til Cristiano Ronaldo.

Du kan læse et udpluk af kommentarerne her.

  • 'Smuk, smuk gestus fra Anfield til Cristiano Ronaldo! Jeg får gåsehud.'
  • 'Anfields opbakning til Cristiano er lige præcis, hvad verden har brug for lige nu.'
  • 'Dejlig, rørende og dybfølt klapsalve for Cristiano. Godt gået Liverpool.'
  • 'Sikke en gestus af Anfield, der ikke kun nøjes med at klappe i det syvende minut, men der synges også You’ll never walk alone til Ronaldo, det er det smukke ved fodbold!'
  • 'Jeg tuder stadig pga. You'll never walk alone og klapsalverne i hyldest til Cristiano i 7. minut. Alle, der påstår, at »det jo bare er fodbold« må gerne komme og tørre mine kinder …'
  • 'Kuldegysninger.'
  • 'Det bagerste af øjenkrogen blev lidt våd. Tak Anfield.'
  • 'Tak Gud for, at der stadig er plads til menneskelighed. Liverpool rejser sig i det 7. minut for Cristiano for at kondolere over hans barns død. Ret smukt at se.'