Tiden går uhyggeligt stærkt - det må fodboldikonet David Beckham også erkende.

Den 45-årige eks-fodboldstjerne skal nemlig nu til at se op til sin næstældste søn, Romeo Beckham. Og det er en smertefuld oplevelse for enhver far.

I forbindelse med Romeos 18 års fødselsdag postede David Beckham flere billeder af sig selv og Romeo, der stod ansigt til ansigt i bare overkroppe. Og her ser det bestemt ud om om, at sønnike er vokset fra farmand. Selvom det er svært for David Beckham at indrømme det.

»Mig, der prøver at bevise, at jeg stadig er højere end Romeo,« skriver 'Becks' til et af billederne.

Foto: Instagram: David Beckham
Vis mere

»Jeg mener ... jeg er rimelig tæt på,« skriver han til et andet.

Senere på dagen postede David Beckham en video, hvor han erklærede sin kærlighed til sin nu - næsten - voksne søn. Og kom med en indrømmelse.

»Tillykke med 18 år til min lille mand (eller ikke helt så lille længere). Du er vokset dig til den mest smukke person, og til som du selv siger 'endelig en mand'. Vi elsker dig så meget. Aldrig opgiv dine drømme og mål. Dette har du også bevist fra den første dag, hvor du lå i mine arme til vores seneste øjeblik sammen - hvor ja, jeg blev nødt til at indrømme, at min søn nu er højere end mig,« lød det fra de tidligere Mnachester United - og Real Madrid-stjerne.

David Beckham har sammen med eks-Spice Girl'en Victoria Beckham sønnerne Brooklyn, Romeo og Cruz og datteren Harper.