FC København får svært ved at gå hele vejen i Europa League, men 16.-delsfinalen mod Celtic bør være en forhindring, som københavnerne kan passere i turneringen.

Det siger anfører Carlos Zeca, der har været småsløj gennem onsdagen, men regner med at være frisk til torsdagens udekamp i Glasgow.

»Vi må være realistiske, så jeg kan ikke sige, at vi kommer til at vinde turneringen i år. Men det kan godt være, at det sker en dag for FCK. Vi har jo også set Leicester vinde Premier League, så mange ting kan ske.«

»Der er store klubber med større budgetter og fantastiske spillere i den her turnering, så det er selvfølgelig svært at nå hele i vejen. Men sådan skal vi heller ikke tænke. I vores hoveder handler det om at tage en runde ad gangen, og i morgen (torsdag, red.) kan vi tage den næste,« siger Zeca.

Han mener, at FCK-spillerne skal bruge deres internationale erfaring til at veksle udgangspunktet 1-1 til en samlet sejr torsdag.

»Et hold som vores er vant til at spille i Europa, og vi har gjort meget for at være kommet dertil, hvor vi er nu.«

»Kampen er måske en bonus, fordi vi har opfyldt vores mål i turneringen, men vi har fortjent at være her, så nu skal vi tage vores chance. Jeg synes, vi er i en fin position til at kunne gå videre,« siger grækeren.

Selv om han ikke forventer den helt store triumf i år, er han overbevist om, at det nuværende FCK-hold har et meget større potentiale, end holdet har vist i denne sæson.

»Vi har en ung og nysammensat trup, vi har også mange spillere, som er skadede og ikke har kunnet hjælpe os igennem sæsonen. Dem savner vi.«

»Men vi er i gang med at bygge noget meget spændende, selv om vi ikke har set lige gode ud i alle kampe. Jeg tror bestemt, at vi bliver meget bedre i fremtiden,« siger FCK-anføreren.

/ritzau/