Argentina blev for nylig ramt af en nyhed så voldsom, at den virker trukket direkte ud af den mørkeste film.

For den kun 30-årige fodboldspiller Florencia Guiñazú blev fundet livløs på gulvet efter at være blevet slået ihjel af sin ekskæreste, den 32-årige Ignacio Agustín Noto.

Han hang ned fra loftet og havde taget sit eget liv. Det skriver en lang række medier, herunder argentinske Clarin.

Imens havde Florencia Guiñazús søn siddet og spillet PlayStation inde i stuen. Men det var ikke hans reaktion, der fik politiet ud til adressen. Det var en særlig seddel på hoveddøren.

For inden den frygtelige handling havde Ignacio Agustín Noto hængt en seddel op med teksten: 'Ring til politiet. Børnene er alene.'

Det fik en af lejlighedens naboer til at reagere og ringe på, hvor den syv-årige dreng åbnede døren. Han havde forsøgt at banke på sine forældres værelse, men ingen svarede – og så var der låst indefra.

Hvad han endnu ikke vidste, var at de begge var døde.

Den grusomme sandhed kom frem, da politiet tvunget sig adgang til værelset, og de to kroppe blev fundet i lejligheden i Las Cañas i Mendoza-regionen i Argentina.

Florencia Guiñazú var fodboldspiller i Club Atlético Argentino.

'Det er med meget sorg, at vi siger farvel til dig. Tak fordi, at du altid forsvarede vores klubs farver. Vi kommer til at savne dig (...) Flyv højt, kære Flo. Vi står sammen med din familie og dine små børn. Fuerza!' skriver klubben på sine sociale medier.

Fodboldspilleren, der også var model og arbejdede som tatovør, var mor til to. Ud over den syv-årige søn, havde hun også en datter på fem.

Florencia Guiñazú havde i forvejen anmeldt sin eksmand for sexistisk vold i november 2023.