Parken agerede kulisse til et historisk drama onsdag aften, da FCK leverede en choksejr mod Manchester United.

Scenariet var også til historiebøgerne med en milliard historier i historien, og en af dem var de straffespark, kampen leverede.

For i den omvendte kamp gik billederne af Garnachos sabotage verden rundt, da han hærgede straffesparkspletten i overtiden, inden FCK skulle sparke – og endte med at brænde.

Onsdag var den tæt på at være gal igen. For FCK fik tilkæmpet sig et straffespark – igen – og da forsøgte United-spilleren sig med de samme beskidte tricks. Men denne gang var FCK forberedt. Du kan se episoden herunder og i toppen af artiklen.

Foto: Screenshot Viaplay
Vis mere

På billederne ser man tydeligt Kevin Diks og Viktor Claesson tage et alvorsord med Garnacho, da han nærmer sig straffesparkspletten, kort inden FCK skulle sparke. 

»Det var efter sidste kamp, hvor han trådte i pletten. Vi tog fat i ham og sagde, han ikke skulle nærme sig pletten – og så råbte han et eller andet til Diogo, men jeg forstod ikke, hvad han sagde,« sagde Viktor Claesson efter opgøret.

Det lignede, at I aktivt beskyttede pletten. Har I planlagt det?

»Vi har ikke talt om det, men da vi fik straffesparket, sagde Diogo med det samme, at jeg skulle passe på straffesparkspletten. Det gjorde jeg, og Garnacho var på vej frem.«

Heldigvis for FCK lod de sig ikke påvirke af de psykiske spil fra argentineren, og Diogo Goncalves eksekverede sparket stensikkert fra pletten.

Det var holdets udligning til 2-2 kort for pausen. Resten er historie.

Du kan læse B.T.s dom, karakterer og sportskommentatorens ord om den vilde aften her.