I et omklædningsrum er der ofte nogle ritualer bag lukkede døre.

Men det er ikke alle, der er lige sjove, fortæller den tidligere Manchester United-spiller Daniel Nardiello.

Han kom til den engelske klub, der dengang havde store stjerner som David Beckham, Roy Keane og Ryan Giggs, i 1999.

I podcasten 'Under The Cosh' fortæller han, hvordan han fik sin ilddåb. Han skulle lade, som om han havde sex med en kvinde på et bord foran alle de andre.

David Beckham har tidligere været en af stjernerne i Manchester United.
David Beckham har tidligere været en af stjernerne i Manchester United. Foto: ANDREW YATES
Vis mere

»Du skulle beskrive pigen. Det var forfærdeligt. Er hun blond, brunette, har hun store bryster, har hun ikke,« siger han og fortsætter:

»Hvordan gør du det? Hvad siger du til hende? Jeg var helt rød i hovedet, det var forfærdeligt. Det var også stjernerne. Det var Giggs og David May, der hovedsagelig bad om det, men du kunne se Keane og Beckham, der bare sad og labbede det i sig, og du tænkte: 'Åh gud, jeg skal elske med en kvinde foran alle de gutter',« siger Daniel Nardiello.

Han fortæller, at det ikke var alle, der fik den opgave. Andre fik en ske i munden, det samme gjorde David May, og så skulle de forsøge at ramme hinanden i hovedet. Her snød de garvede spillere dog, da Ryan Giggs stod klar med en ske i hånden for at slå, når det var Mays tur.

Den i dag 40-åige Daniel Nardiello, der i dag er gået på fodboldpension, fik aldrig en Premier League-kamp i Manchester United, og han spillede efterfølgende i adskillige klubber som Barnsley, Exeter City, Rotherham United og Bury.