Der var kæmpe jubel blandt de medrejsende fans, da Deportivo La Coruña med en scoring i kampens sidste minut sikrede sig en vigtig sejr.

Det var i en udekamp mod Zamora, hvor det tidligere spansk storhold kunne lade sig hylde af deres fans efter scoringen.

Efter scoringen udviklede situationen sig dog dramatisk, da tilskuerne stimlede sammen på tribunen, hvor en tribunebande pludselig kollapsede.

Du kan se den dramatiske episode i videoen herunder.

Matchvinderen Alberto Quiles og holdkammeraterne jublede sammen med de medrejsende fans, men de kunne nu se, hvordan tilskuerne væltede ned mod dem.

På mirakuløs vis var der ingen af tilskuerne, der kom i livsfare efter den chokerende hændelse.

Lægehjælpen ankom hurtigt til de tilskadekomne tilskuere, hvor de kunne konstatere, at den, som det dramatiske fald var gået værst ud over, var en person med en brækket ankel.

Zamora FC skal nu foretage en intern undersøgelse af sikkerheden for at finde ud af, hvad der kunne ligge til grund for, at tribunen pludselig styrtede sammen.

»Zamora FC beklager de skader, som Deportivo de la Coruna-tilhængerne har pådraget sig efter hændelsen,« sagde en talsmand fra klubben efter kampen.

En kilde fra det lokale politi udtalte efter begivenhederne, »at billederne taler for sig selv. Det var et mirakel, ingen kom alvorligt til skade eller det, der er værre«.

Efter der var kommet styr på situationen på udebaneafsnittet, fortsatte kampen i de få minutter, som var tilbage. Deportivo La Coruña endte med at vinde kampen med 1-0.

Andre læser også