FC København spillede sig onsdag sikkert videre i DBU Pokalen. 18-årige Carlo Holse scorede to mål.

De forsvarende mestre fra FC København spillede sig onsdag videre i denne sæsons udgave af den danske pokalturnering med en stensikker 3-0-sejr over Skive IK, der spiller i 1. division.

Dermed er københavnerne klar til fjerde runde i DBU Pokalen.

Der var ellers dømt folkefest i Skive, da både pokal- og ligamestrene fra FCK var på besøg onsdag.

Københavnernes unge stjerneskud Carlo Holse ødelagde dog hurtigt lidt af festen, da han efter kun fem minutter sparkede bolden i mål efter smart FCK-spil i feltet.

Omkring en halv time senere var den 18-årige Holse igen i fokus, da han lidt uden for feltet sendte et flot skud over i det modsatte hjørne af målet til stillingen 2-0.

Holse har været en del af FCK's førsteholdstrup siden 1. september, hvor han blev rykket op fra klubbens U19-hold.

Han tørnede ligeledes ud for det danske U19-landshold, da holdet for nylig var til en turnering i Norge.

Efter pausen gik kampen lidt i dvale, og det var til tider tydeligt, at FCK havde sat automatpiloten til.

De forsvarende pokalmestre var dog ikke færdige med at score.

Med lidt over tyve minutter tilbage af kampen blev det sidste søm banket i Skives kiste, da Kasper Kusk headede bolden ind bag målmand Emil Kobberup til slutstillingen 3-0.