SE NICKLAS BENDTNER SCORE ÅRETS MÅL I NORGE I VIDEOEN ØVERST

Midt i sit livs fodboldform er Nicklas Bendtner blevet single, men det er ikke noget, der fylder i Rosenborg.

Efter en uges træningspause på grund af frygt for overbelastning på de kolde kunstgræsbaner i Norge, er Nicklas Bendtner tilbage i fuld vigør med sine holdkammerater.

I øjeblikket træner den danske stjerneangriber således hårdt i solen på den spanske sydkyst med resten af Rosenborg-mandskabet, hvor forberedelserne til den kommende sæson er i fuld gang i Marbella. I dag er hans mandskab i ilden i en træningskamp mod Rubin Kazan..

Nicklas Bendtner fik i 2017 genskabt sig som navn i fodboldtoppen med et comeback, de færreste havde regnet med.

Han er kommet i balance, har det lydt fra den danske stjerneangriber selv gang på gang, men i denne uge har tumult i privatlivet testet den mentale styrke hos Bendtner.

Angriberen og den 20-årige Nastasja Madsen er gået fra hinanden efter knapt et års forhold, men om det har påvirket 30-årige Bendtner, er dog ikke noget, man har lyst til at bruge meget tid på i den norske topklub.

Foto: GEORGI LICOVSKI
Vis mere

»Vi kommenterer ikke den slags om spillernes privatliv,« lyder det fra sportschef Stig-Inge Bjørnebye, da BT fanger ham på telefonen.

Hvad er status på Nicklas, her hvor I går ind i den sidste opstarts-fase?

»Han har haft en fin opstart med holdet. Vi arbejder med holdet. Han er en vigtig del af holdet. Han har gjort et godt stykke arbejde. Han har ikke været skadet, men er blevet sparet på grund af en overbelastning, så der er ingen bekymringer der.«

I har haft en god lang vinterpause, Nicklas også. Det har han ikke haft før. Har han givet udtryk for, at det har været godt for ham?

»Han har arbejdet godt i vinterpausen. Den har varet en måned. Det havde været en hård sæson, så det har været fint at få en pause på en måned for holdet. Han er kommet tilbage i god form. Han har efterhånden haft en lang periode uden skader. Nu er der stadig nogle træningskampe tilbage før sæsonen starter med en Super Cup-finale. Vi laver de sidste forberedelser hernede i Marbella.«

Se Flemming Povlsen og Lars Jacobsen vurdere Bendtners præstationer i sidste sæson:

 

Det virker, som om han trives godt i Rosenborg. Kan man forvente, at han bliver endnu bedre i forhold til sidste sæson?

»Vi arbejder hele tiden med at gøre spillerne bedre. Det gælder også Bendtner. Han bidrager på en god måde for sig selv og for holdet med sin erfaring og sin personlighed, og han deltager og er engageret i klubben og på holdet til træning og uden for banen. Det har været godt for ham selv og for holdet. Han giver også udtryk for, at han er et godt sted, og at han udvikler sig godt her i Rosenborg. Han udvikler sig godt. Det er positivt.«

Bendtner og Natasja Madsen viste deres kærlighed frem på Instagram i foråret sidste år:

Rosenborg skyder sæsonen i gang 5. marts i Super Cuppen mod Lillestrøm, og ugen efter åbner med den norske liga ude mod Sarpsborg.

Rosenborg er forsvarende norske mestre efter sidste sæson, hvor Bendtner blev ligatopscorer med 19 sæsonscoringer.

Den nyfundne storform banede blandt andet vejen for et comeback til det danske landshold for Nicklas Bendtner. Han kom endda på tavlen i VM-playoffkampen mod Irland på udebane, hvor Danmark sikrede sig adgang til VM i Rusland. Her scorede han på et straffespark til slutresultatet 5-1.

Bendtners kontrakt udløber i sommeren 2020.

Se herunder i tidslinjen den udvikling, Bendtners karriere har taget, siden han for to år siden ragede uklar med Wolfsburg og blev fyret