Simon Makienok var pletten, da Charlton hjemme spillede 1-1 mod Nottingham Forest i den næstbedste engelske række, The Championship.

Med et mål 20 minutter før tid sørgede Simon Makienok for, at Charlton fik et vigtigt point i kampen for at undgå nedrykning fra The Championship til League One.

Simon Makienok passerede Nottingham Forests målmand, Dorus de Vries, med et skud tæt på mål, da han behandlede et indlæg fra Callum Harriott efter fortjeneste.

Dermed udlignede den tidligere Brøndby-angriber den føring, som Ben Osborn havde skaffet Nottingham Forest i slutningen af første halvleg.

Det var Simon Makienoks tredje mål for Charlton, som dog stadigvæk ligger næstsidst i The Championship med 20 point for 25 kampe.

Inden kampen var der demonstartion fra nogle af Charltons fans udenfor klubbens stadion, The Valley. En gruppe af fansene er utilfredse med ejeren Roland Duchatelet, som de mener har solgt gode spillere for billigt uden at købe fornuftige erstatninger for dem.