Oprykkeren Silkeborg startede mandag sit superligacomeback med at spille 0-0 på hjemmebane mod Sønderjyske.

Silkeborg gjorde mandag comeback i Superligaen efter en enkelt sæson i 1. division ved at spille 0-0 hjemme imod Sønderjyske, som havde den nye tyske træner Michael Boris ved roret for første gang.

Begge hold er udråbt til at blive en del af nedrykningskampen, og kampens resultat var et bevis på, at de to hold niveaumæssigt er ganske tætte.

Til trods for det målfattige resultat, var kampen bestemt ikke kedelig.

Begge hold havde chancer til at score, men skarpheden manglede for begge mandskaber.

Silkeborg kom bedst fra start i opgøret og havde spilovertaget det meste af første halvleg.

Det udmøntede sig i et par pæne forsøg for hjemmeholdet, men gæsterne fra Sønderjyske var bestemt heller ikke uden chancer.

Enkelte perioder bød Sønderjyske sig nemlig også til, men lig for begge hold var, at skarpheden manglede.

Kampbilledet fra første halvleg fortsatte i anden, hvor Silkeborg stadig havde det spillemæssige overtag, men med chancer til begge mandskaber.

Kort efter pausen var hjemmeholdets back Rasmus Carstensen tæt på, mens Sønderjyskes offensivspiller Emil Frederiksen var tættest på for gæsterne midtvejs i halvlegen.

De to holds premiere endte dog uden mål, og begge hold lægger sig i midten af rækken efter første superligarunde med et enkelt point hver.