Få det fulde overblik over træningskampene inden VM - og se, hvordan det går Danmarks VM-modstandere lige nu.

VM i Sydafrika nærmer sig, og de 32 deltagende hold er godt i gang med forberedelserne. Til at finpudse formen og styrke truppernes sammenhold har landstrænerne arrangeret et væld at træningskampe. Her kan du se, hvordan det går Danmarks modstandere indtil nu, og hvilke planer de har for resten af forberedelserne. Du kan også få det fulde overblik over alle de andre VM-deltageres træningskampe.

Japans dagsform var ikke skræmmende i den første testkamp, hvor holdet tabte 0-2 til Sydkorea. Ikke hvad holdet havde regnet med, men den japanske træner mente stadig, at VM-semifinalen var et realistisk slutrundemål. Ambitionerne så kortvarigt ud til at have minimalt hold i virkeligheden, da Japan i den efterfølgende testkamp hurtigt kom på 1-0 mod England. Den japanske defensiv var dog noget mere hullet end den storhedsvanvidsplagede landstræner forestillede sig. Det efterfølgende engelske pres kunne japanerne slet ikke håndtere, hvilket de satte en tyk streg under ved at score to selvmål. Også mod Elfenbenskysten fortsatte japanerne med at score selvmål. På mål af forsvarspilleren Tanaka og Chelsea's Drogba, vandt Elfenbenskysten 2-0. Japan skal således til VM med tre nederlag i bagagen. Japanerne har interessant nok valgt at spille mod hold, der i spillestil er meget langt fra Danmark. Noget danskerne forhåbentlig kan udnytte, når de to hold tørner sammen 24. juni.

Holland er udråbt som forhåndfavoritter til at avancere fra Gruppe E. I holdets første venskabskamp mod Mexico, strålede Arsenal-angriberen Robin van Persie. Med to mål lagde han således fundamentet for hollændernes 2-1 sejr. Selvom formen endnu ikke var, hvor den skulle være, viste hollænderne i korte glimt deres format. Og det selvom Robben endnu ikke var stødt til truppen. I kampen mod Ghana var den hollandske offensiv for alvor kommet op i gear, og uden den store indsats splittede de afrikanernes hold ad. Med en 4-1 sejr i bagagen så Holland ud til at være kommet op i gear. Sammenspillet så endnu mere imponerende ud, da Holland decimerede Ungarn med hele 6-1. Eneste minus var at stjernespilleren Arjen Robben måtte udgå med en skade - som også ser ud til at holde ham ude af kampen mod Danmark. 


Cameroun imponerede bestemt ikke i første testkamp, hvor holdet spillede 0-0 mod Georgien. Formen var heller ikke til mere end 0-0 da afrikanerne også mod Slovakiet fremviste en tandløs offensiv. De dårlige resultater medførte kritik af især stjernespilleren Samuel Eto'o. Det fik Inter-angriberen til at true med at trække sig helt fra truppen. Eto'o valgte at tage med til VM, men gjorde ikke nogen forskel mod de danske kvalifikationsmodstandere fra Portugal. Efter Cameroun havde lukket det første mål ind, valgte Eto'o således at trække to gule kort på 1 minut. Dermed var der ingen vej tilbage for afrikanerne, der med 3-1 nederlaget mod Portugal spillede deres tredje kamp uden sejr. Heller ikke mod Serbien formåede Cameroun at hente en sejr. Efter to gange at have bragt sig foran, endte Serbien med at føre med hele 4-2 ved pausen. På trods af reducering i anden halvleg endte kampen 4-3. Cameroun starter altså VM uden at have vundet nogen af de sidste 4 kampe.

Kommende kampe:

Tirsdag d. 8. juni:
Spanien - Polen             16.30
Portugal - Mozambique   22.00

Onsdag d. 9. juni:
Chile - New Zealand

Allerede spillede test-kampe:

Mandag d. 7 juni:
Tanzania - Brasilien: 1-5 

Søndag d. 6. juni:
Nigeria - Nordkorea: 3-1

Lørdag d. 5. juni:
USA - Australien: 3-1
Slovakiet - Costa Rica: 3-0                
Algeriet - De Forenede Arabiske Emirater: 1-0    
Sydafrika - Danmark: 1-0
Ghana - Letland: 1-0    
Holland - Ungarn: 6-1
Schweiz - Italen: 1-1   
Cameroun - Serbien: 3-4
Rumænien - Honduras: 3-0

Fredag d. 4. juni:
Slovenien - New Zealand: 3-1       
Japan - Elfenbenskysten: 0-2   
Frankrig - Kina: 0-1

Torsdag d. 3. juni:
Spanien
- Sydkorea: 1-0
Italien - Mexico: 1-2
Tyskland - Bosninen-Herzegovina: 3-1

Onsdag d. 2. juni:


Zimbabwe - Brasilien: 0-3


Aserbajdsjan - Honduras: 0-0


Grækenland - Paraguay: 0-2


Serbien - Polen: 0-0


Tirsdag d. 1. juni:


Australien - Danmark: 1-0
Schweiz - Costa Rica: 0-1
Portugal - Cameroun: 3-1
Holland - Ghana: 4-1

Mandag d. 31

Chile- Israel: 3-0
Sydafrika - Guatemala: 5-0
 
Søndag d. 30 maj:
Mexico - Gambia: 5-1
Hviderusland - Sydkorea: 1-0
England - Japan: 2-1
Paraguay - Elfenbenskysten: 2-2
Tunesien - Frankrig: 1-1
Nigeria - Colombia: 1-1
Chile - Nordirland: 1-0
 
Lørdag d. 29. maj:
Slovakiet - Cameroun: 1-1
Spanien - Saudi Arabien: 3-2
Serbien - New Zealand: 0-1
Ungarn - Tyskland: 0-3
USA - Tyrkiet: 2-1
 
Fredag d. 28. maj:
Elfenbenskysten - Paraguay: 2-2
Irland - Algeriet: 3-0
 
Torsdag d. 27. maj:
Chile - Zambia: 3-0
Uruguay - Israel: 4-1
 
Onsdag d. 26. maj:
USA - Tjekkiet: 2-4
Holland - Mexico: 2-1
Frankrig - Costa Rica: 2-1
USA - Tjekkiet: 2-4
 
Tirsdag d. 25. maj:

Georgien - Cameroun: 0-0
Nigeria - Saudi Arabien: 0-0
Grækenland - Nordkorea: 2-2
Irland - Paraguay: 2-1
 
Mandag d. 24. maj:
Australien - New Zealand: 2-1
Japan - Sydkorea: 0-2
Portugal - Cape Verde: 0-0
Sydafrika - Bulgarien: 1-1
England - Mexico: 3-1
Argentina - Canada: 5-0