En unavngiven, svensk fodboldspiller med landsholdskampe på cv'et er blevet politianmeldt for at have sendt sexfilm til en kvinde via sociale medier.

»Det er ikke mig, der har sendt det. Det er fra en falsk konto. Det er ingen bortforklaring, jeg er vred og synes, det er synd for alle piger og kvinde, som oplever sådan noget,« fortæller den unavngivne spiller til svenske SVT.

Han forklarer yderligere, at han må have været udsat for identitetstyveri.

Den kvinde, der har været fået tilsendt sexfilmen, har SVT ligeledes været i kontakt med.

Kvinden følte sig krænket, da hun modtog en film fra den person, hun har skrevet med, hvor vedkommende filmede sig selv onanere.

Hun forklarer, at hun har mødt spilleren gennem en dating-app. Hun har fået tilsendt selfies af spilleren og andre billeder og videoer fra den svenske landsholdslejr.

Af samme årsag er det derfor den pågældende fodboldspiller, hun har meldt til politiet.

Fodboldspilleren er uforstående over for den forklaring og mener, at der må være tale om gamle selfies, han har delt med sine følgere på sociale medier.

Håkan Sjöstrand, generalsekretær i det svenske fodboldforbund, i forbindelse med en tidligere sag.
Håkan Sjöstrand, generalsekretær i det svenske fodboldforbund, i forbindelse med en tidligere sag. Foto: TT NEWS AGENCY
Vis mere

Det svenske fodboldforbund har igangsat deres egen undersøgelse af sagen, forklarer forbundets generalsekretær Håkan Sjöstrand til SVT.

»Det er åbenbart noget, som vil spilleren noget dårligt, ellers gør man ikke sådan noget. Det er meget alvorligt,« siger Håkan Sjöstrand.

Fodboldspilleren planlægger i øjeblikket selv at anmelde sagen til politiet.

Han ønsker at få opklaret, hvem der står bag identitetstyveriet og videresendelse af billeder og sexvideo til kvinden.