Michael Krohn-Dehli har knapt nok nået at sunde sig over sin skade, før han tænker på at komme tilbage på grønsværen.

Det så forfærdeligt ud, da den danske landsholdsspiller kom til skade i torsdagens Europa League-kamp for Sevilla. Tv-billederne viste tydeligt, hvordan knæskallen pludselig befandt sig et ualmindeligt skræmmende sted op midt på låret, og holdkammerater og modstandere måtte vende øjnene væk.

Michael Krohn-Dehli blev opereret fredag aften, og ifølge lægerne vil han være ude i syv-otte måneder. I første omgang lød det, at karrieren kunne være i fare, men nu ser fremtiden anderledes lys ud.

Den spanske avis AS bringer lørdag en artikel, hvor Sevilla-træner Unai Emery taler om den danske spiller, der pt. ligger på hospitalet efter operationen. Og der er, trods den uheldige episode, positive vibrationer at spore hos Michael Krohn-Dehli.

»Han er stærk og tænker allerede på sin genoptræning. Han er glad for støtten fra fodboldverdenen. Han har erfaring med den her type skade, og han ved, det bliver hårdt, men han vil vende tilbage for at forsvare Sevillas trøje,« siger Sevilla-træneren til mediet og fortsætter.

»Skader påvirker på et følelsesmæssigt niveau, fordi vi har en meget samlet gruppe. Hvis det gør ondt på én, gør det ondt på os alle. Det er en del af jobbet, og nu har vi to grunde til at afslutte sæsonen som fortjent: For os alle og for Michael.«

Selv om Michael Krohn-Dehli vil vende tilbage til fodboldbanen før end forventet, må det danske landshold undvære midtbanespilleren i de første par kvalifikationskampe til VM.

 
Vi advarer mod stærke billeder: Michael Krohn-Dehli bliver her ramt af en helt utroligt grim skade i opgøret mod Shakhtar Donetsk.
Vis mere