Serena Williams stod klar ved målstregen, da Caroline Wozniacki imponerede ved at løbe 3.26.33 i maratonløbet i New York.
Serena Williams stod klar ved målstregen, da Caroline Wozniacki imponerede ved at løbe 3.26.33 i maratonløbet i New York. Foto: EDUARDO MUNOZ

Serena Williams nærmest truede sig til at hjælpe sin danske tennisveninde efter bruddet med Rory McIlroy.

Da Caroline Wozniacki løb over målstregen ved New York Marathon, var det Serena Williams, der tog imod hende med medalje, kram og kamera. Da sæsonen var forbi, var det de to, der rejste på ferie sammen på Bahamas for at bade, drikke drinks og slappe af med lidt triatlon.

Og da Rory McIlroy for et halvt år siden brød forlovelsen med Caroline Wozniacki, var Serena den første, der ringede til hende for på næsten truende facon at tilbyde sin trøstende skulder.

Det fortæller to af tennissportens tætteste veninder i udsendelsen ’Essendrop og Eliten’, der bliver vist på DR1 i aften kl. 23.15.

Se også:

carofereie

- Hun har betydet rigtig meget for mig. Hun var nok den første, der ringede til mig, efter det hele kom ud. Jeg tog ikke telefonen, og så skrev hun ’hvis ikke du tager den, så flyver jeg over til dig, og hvis ikke du åbner din dør, slår jeg den ind’. Det var hende i en nøddeskal. Hun vil altid gerne være der for en, og hun vil altid gerne hjælpe. Hun har været helt fantastisk, siger Caroline Wozniacki i udsendelsen, der først og fremmest handler om hendes amerikanske veninde.

Der eksisterer et billede af storesøster Venus Williams og Caroline Wozniacki, fra dengang den håbefulde danske tennispige bare var 12 år gammel og for første gang var med på touren, men det var først, da Venus Williams fire år senere spurgte Wozniacki, om hun ville spille double med hende, at Serena begyndte at vise interesse for den unge dansker.

Se også:

Caro og Serena

Siden er deres forhold blevet så tæt, at det var helt naturligt for Serena Williams at hjælpe, da kærligheden brast for Wozniacki.

- Jeg fortalte hende, at vi kunne komme igennem det sammen, for der er ikke noget værre end at være alene i den situation. Det er hårdt, og man bliver ved og ved, uden at det bliver nemmere, men en dag vågner man op, og så er det væk. Det venter vi alle på, siger Serena Williams.

- Det er hårdt, og det påvirker folk på måder, man ikke forestiller sig. Det får folk til ikke at ville stole på andre igen, og det er noget, man ikke ønsker at gå igennem. Desværre har jeg selv været i sådan en situation før, så jeg vidste, hvordan det føltes. Jeg kendte smerten og vidste, hvad hun gennemgik. Som en af mine gode veninder ville jeg ikke have, at hun skulle lide alene, siger Serena Williams.

Læs også:

woztrifteam

Selv har hun erfaret, at der ikke er meget at gøre for at komme igennem kærestesorger, men at tiden bare skal gå.

- Der er ikke andet, man kan sige, end at det tager tid. Caroline hjælper også mig gennem meget. Desværre kan man ikke speede tiden om, men jeg ville ønske, man kunne engang imellem. Jeg ville ønske, man bare kunne spole hurtigt frem, men der er en gammel talemåde, der siger, at tiden flyver, når man har det sjovt, så hvis man kan finde en måde at komme gennem dagene på og få tiden til at flyve, så skal tingene nok gå.

DR1, kl. 23.15

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.