Kevin De Bruyne glemmer aldrig den landskamp, han spillede i Parken i sommeren 2021.

For blot få dage efter den danske landsholdsstjerne Christian Eriksen var faldet om med hjertestop i nationalarenaen, gik belgieren på banen til EM-opgøret mod et dybt påvirket dansk landshold.

En kamp, som han i øvrigt scorede i, hvorefter han af respekt for det chok, der havde fundet sted få dage forinden, ikke valgte at juble.

Tirsdag aften var De Bruyne så tilbage i Parken for første gang siden EM-slutrunden, da Manchester City gæstede FC København i Champions League.

Manchester City-stjernen Kevin De Bruyne.
Manchester City-stjernen Kevin De Bruyne. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Men selv om den belgiske verdensstjerne tydeligt huskede episoden fra sidste år, så tænkte han ikke ret meget over det, da han løb rundt inde på banen.

»Jeg ved ikke, om det var specielt at være tilbage. Sådan ser jeg det ikke. Jeg er bare glad for, at Christian er tilbage og spiller fodbold,« forklarede Kevin De Bruyne efter kampen og tilføjede:

»Et stadion er et stadion, og jeg tænkte ikke på, at jeg var tilbage lige her, hvor det skete. Jeg nyder bare at høre, når fansene synger i den atmosfære.«

FC København hentede tirsdag aften et sensationelt point i Champions League, da de danske mestre spillede 0-0 mod Premier League-giganten i et propfyldt Parken.