En meget sen straffesparksscoring i femte overtidsminut reddede et point hjem til Esbjerg ude mod Horsens.

I fem minutters overtid fik Esbjergs Joni Kauko reddet et uafgjort resultat på et straffespark, da holdet ude spillede 1-1 mod AC Horsens i 3F Superligaen.

Selv om Esbjerg havde en del boldbesiddelse i kampen, skabte vestjyderne meget få store målchancer, men en straffesparksscoring i femte overtidsminut medførte en pointdeler.

Efter 11 kampe er status den, at Esbjerg fortsat er næstsidst i tabellen med ni point, mens Horsens er på en 11.-plads med 11 point.

Bolden fordelte sig nogenlunde jævnt mellem holdene i første halvleg, men det var kun hjemmeholdet, der skabte farlige muligheder.

Mens Esbjerg spillede sidelæns det meste af tiden, var Horsens meget direkte i sit spil og skabte flere gode muligheder i kampens første halve time.

Det var også Horsens, der kunne tage føringen efter 31 minutter.

Et hårdt fladt indlæg endte i skoene på angriber Rune Frantsen, som nemt styrede bolden i mål.

Efter pausen var Esbjerg langt mere offensivt indstillet og skabte i løbet af anden halvlegs første fem minutter flere chancer end i hele første halvleg.

I løbet af halvlegen fik Horsens dog styr på esbjergenserne med solidt forsvarsspil.

Horsens var med otte minutter igen meget tæt på at lukke kampen.

Esbjerg-målmand Jeppe Højbjerg helkiksede et udspark, men Jonas Thorsens kæmpe chance på frit mål blev brændt.

Bedst som man troede, at kampen var afgjort, fløjtede kampens dommer, Jakob Kehlet for hånd på bolden i Horsens-feltet.

Det udnyttede Joni Kauko på sikker vis fra straffesparkspletten til slutresultat 1-1, selv om Horsens i de sidste sekunder var tæt på sejren, men overliggeren stod i vejen.