Begejstringen var ikke til at tage fejl af, da Martin Braithwaite fejrede sin scoring med de medrejsende danske fans i EM-kvalifikationskampen mod Irland.

For det lå bestemt ikke i luften få minutter tidligere i opgøret, at Danmark skulle score det forløsende mål, der lettede trykket fra de danske skuldre. Selvom Danmark kan nøjes med uafgjort med Irland for at sikre sig EM-billetten, så smager en føring - og potentiel sejr - bare bedre.

Derfor udbrød der naturligvis også jubel både på banen og tribunen, hvor de danske tilskuere stod, da Braithwaite efter et nervepirrende kampforløb scorede. Braithwaite bragte Danmark i front efter 72 minutter på en forrygende aflevering af Henrik Dalsgaard.

Det blev dog ikke til en sejr, da Irland udlignede til 1-1 kort før slutfløjt. Men EM-billetten kom i hus.