Lindsey Vonn.
Lindsey Vonn. Foto: ANTONINO DI MARCO

Lindsey Vonn blev ret godt gammeldags splitterravende rasende.

For efter at den amerikanske skiløber mistede sin ene ski og derfor udgik af styrløbet i italienske La Thuile, tog hun drastiske midler i brug.

Hun smed en video ud via sine sociale medie-kanaler, hvori hun stod med en hammer og smadrede løs på den drilske ski.

Og så kom hun på bedre tanker. For klippet fik selvfølgelig stor opmærksomhed – ikke mindst fordi det blev tolket som en kritik mod skibindingerne og ikke mindst producenten og hendes sponsor, firmaet Head.

cykdragt

Lindsey Vonn skyndte sig derfor at slette videoen igen. Hun skrev også på Facebook:

»Det var en kæmpe fejl affødt af et frustrerende løb.«

Hun skrev videre, at hun kunne forstå, hvordan man kunne misforstå budskabet, men at hun bare havde lavet den for at udtrykke sine følelser.

Som hun påpegede: »Gud ske tak og lov for at bindingen faktisk virkede, som den skulle og slap skien. Det forhindrede en potentiel skade.«

AUSTRIA ALPINE SKIING WORLD CUP

Efterfulgt af: »Jeg kan ikke undskylde nok.«

Men det gode er jo, at internettet aldrig glemmer – så du kan selvfølgelig se klippet her:

En anden bemærkning til episoden har Lindsey Vonn dog ladet stå på Twitter:

»Jeg elsker bare, når min ski ryger af med 130 kilometer i timen (omregnet, red.).«

Så var det anderledes positivt, da Lindsey Vonn for nylig lagde en anden video på sociale medier. Lige som Caroline Wozniacki er skiløberen med i Sports Illustrated, og det har hun rettet opmærksomheden mod på flere måder - i dette populære klip kunne man se hende holde formen ved lige – kun iført … bodypaint.

Se meget mere til det nøgenstunt lige HER

Så var lørdag en meget bedre dag for Lindsey Vonn. Her kom hun i mål og noterede sig for lidt af en milepæl i skisport-historien med en andenplads La Thuiles andendags-styrtløb. Det sikrede hende nemlig den samlede World Cup-titel, hvilket var hendes 20. af slagsen – rekordmange, og én mere end den svenske legende Ingemar Stenmark.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.