Lyt til artiklen

Snart skal Manchester City møde FC København i Champions League.

Men allerede lørdag har de brændt nallerne på en dansker. De lyseblå fra Manchester møder nemlig Crystal Palace, som har danske Joachim Andersen med fra start, og han har netop gjort det onde ved Pep Guardiolas talrige stjerner.

Efter et hjørnespark steg den bomstærke dansker nemlig til vejrs på fodboldens største scene, og her bragede han bolden i kassen til 2-0 - og så fik City-stjernerne lidt at tænke over i pausen.

Du kan se målet øverst i denne artikel.

Foto: CRAIG BROUGH
Vis mere

Med målet formår Joachim Andersen på ny at gøre opmærksom på sig selv i den bedste engelske række.

For nylig fik han masser af opmærksomhed, da han gennem en hel kamp neutraliserede Liverpool-stjernen Darwin Nunez, som til sidst fik nok af Andersens metoder i defensiven. Han stangede danskeren en skalle, og så var det direkte rødt kort til Liverpool-profilen.

Efterfølgende modtog Joachim Andersen massevis af hadefulde beskeder på de sociale medier, hvilket han offentligt fortalte om på sin Instagram - det kan du læse mere om HER.

Holder Crystal Palace resultatet hjem vil det være noget af en overraskelse af London-holdet, som er oppe mod de forsvarende mestre i engelsk fodbold.