FC Barcelona hentede lørdag aften sæsonens sjette sejr i den sjette kamp i La Liga i Spanien.

Der måtte dog et par selvmål til for at sætte storholdet i gang i udekampen mod Girona, som Lionel Messi og co. endte med at vinde 3-0.

Dermed udbyggede Barcelona med 18 point sin føring til fire point ned til Atlético Madrid, der har 14 point.

Gironas Aday satte topholdet i gang, da han lavede kampens første selvmål efter 17 minutter.

Tidligt i anden halvleg lavede hjemmeholdets målmand, Gorka Iraizoz Moreno, det andet selvmål, da han kom til at dirigere bolden ind i egne netmasker.

Senere ville FC Barcelonas egne spillere dog også gerne lege med, og Luis Suarez stod for scoringen til 3-0.

Tidligere lørdag vandt Atlético Madrid 2-0 hjemme over Sevilla.

Real Madrid sejrede 2-1 ude over Alaves, men de regerende mestre har foreløbig kun skrabet 11 point sammen i sæsonen.