Det er langt fra første gang, at Nicklas Bendtner kommer i politiets og mediernes søgelys. Hans seneste stunt som hærværksmand i et fitnesscenter træder i fodsporene på en lang række skandaler fra den danske landsholdsangriber.

Bt.dk har listet hele rækken af episoder, skandaleangriberen har været involveret i:

19. november 2008: Nicklas Bendtner tager i byen i København med Dennis Rommedahl og Leon Andreasen, efter at landsholdet har spillet en venskabskamp mod Wales. De ender på Sams Bar, hvor Bendtner ender med at kysse med den barmfagre reality-blondine Susan K. Den våde nat ender på forsiden af Se og Hør

bendtner5

5. maj 2009: Bendtner har netop tabt 3-1 med sit daværende hold Arsenal til Manchester United. For at drukne sorgerne tager han på den fashionable natklub Boujis i London. Her blev han angiveligt så fuld, at hans bukser røg ned om anklerne på ham, hvorefter han blev ført ud af derfra, hvor et stort antal fotografer var troppet op. Han endte herefter på forsiden af alle medier i England. Ifølge Bendter var der dog tale om en paparazzifælde:

- Selvfølgelig vakler jeg aldrig nogensinde rundt med bukserne nede - hvordan skulle jeg dog komme til det? Der var én, der rev bukserne af mig, netop som jeg trådte ud på gaden, og så stod der 10-15 forskellige fotografer klar til at tage billedet, som om de bare ventede på den situation. Der var klart noget aftalt griseri med i den fælde - jeg skulle bare ned med nakken, sagde Nicklas Bendtner til BT efter den uheldige episode.

27. september 2009: I sin 160.000 pund dyre Aston Martin kører Nicklas Bendtner galt på vej til træning. Bilen bliver totalskadet, mens angriberen mirakuløst slipper uden skrammer. Ifølge Bendtner selv kørte han 160 km/t.

13. september 2011: Landsholdsangriberen bliver hentet og anholdt af engelsk politi sammen med en 23-årig mand på et luksushotel i Gateshead tidligt om morgenen, men begge bliver efterfølgende løsladt. De skulle angiveligt have været oppe at slås, men politiet vælger at lade de to mænd slippe for tiltalte.

bendtner5

11. november 2011: Sammen med sin kæreste, svigerfamilie og resten af landsholdet tilbringer Nicklas Bendter fredag aften og nat på Hotel Marienlyst, efter at Danmark har banket svenskerne 2-0. Men svenskerne var angiveligt ikke de eneste, der fik bank den aften. 31-årige Jesper Jensen fortalte i sin tid til Ekstra Bladet, at han var blevet sparket ned af Bendtner på sit hotelværelse. Efterfølgende valgte politiet hurtigt at undersøge de anklager, men vurderede, at beviserne ikke var tilstrækkelige og valgte ikke at gå videre med sagen. Kilder fortalte efterfølgende til Sporten.dk, at Jesper Jensen selv opsøgte balladen den aften.

6. december 2011: Nicklas Bendtner bliver anholdt af engelsk politi sammen med Sunderland-holdkammeraten Lee Cattermole. De sigtes for at have begået hærværk mod fem biler i Newcastle. I marts 2012 bliver Bendtner dog frifundet, da overvågningsbilleder viser, at Bendtner ikke havde deltaget i hærværket.

10. december 2011: I sin Porsche bliver Bendtner stoppet at politiet for at køre 165 km/t i en zone, hvor man kun må køre 112 km/t. Det udløser en midlertidig frakendelse af kørekortet i 56 dage samt en bøde på ca. 6000 kr.

13. maj 2012: Nicklas Bendtner får en bøde på 45.000 kr for et hattrick i trafikovertrædelser på en og samme gang. Da han bliver stoppet i sin Audi Q7 af engelsk politi, kan han ikke fremvise et kørekort. Samtidig er bilen ikke forsikret, mens bilens nummerplader ikke er registreret i politiets database. Samme dag bliver han udeladt af Sunderlands manager Martin O'Neill, fordi han kommer for sent til spillerbussen.

13. juni 2012: Efter en scoring i 2-3 nederlaget til Portugal under sommerens EM-slutrunde, viser Bendter sine boxershorts, han har fået tilsendt af det irske booking-firma Paddy Power. Det er ulovligt at reklamere på den måde, og Bendtner tildeles en spilledags karantæne og en bøde på 735.000 kr. Firmaet vælger dog at betale kæmpebøden.

3. marts 2013: Bendtner bliver stoppet af politiet i København med for meget alkohol i blodet og for at køre mod færdselsretningen på Gammel Strand.

25. november: Bendtner er ifølge de engelske aviser The Mirror og The Sun blevet advaret og forhørt af engelsk politi, efter han har begået hærværk i det kompleks for luksuslejligheder Bushey, Herts, hvor danskeren selv bor. Naboer fortæller til aviserne, at en gruppe mennesker smadrede et vindue og sparkede døren ind til et fælles fitnessrum omkring klokken 1 natten til mandag den 25. november. Politiet bekræfter, at en 25-årig mand mandag er blevet advaret omkring episoden og løsladt.