FC København sikrede sig torsdag aften avancement til Europa Leagues 1/16-finaler efter en 2-0-sejr over Sheriff Tiraspol i Parken.

Herunder kan du se, hvordan BT's udsendte vurderede FCK'ernes præstationer.

Robin Olsen

Havde en vigtig redning i starten af kampen og var heldig, da han gik til den forkerte side på straffesparkdet, der alligevel tog stolpen og blev brændt.

7

Peter Ankersen

En kontrastfuld kamp for backen, der vekslede fra et sublimt indlæg til fire dårlige til et par lækre kombinationer til flere absurde fejlafleveringer.

4

 

Denis Vavro

Lad os bare kalde nogle af Vavros beslutninger for pudsige. Som da han sparkede på mål fra 30 meter. Begik kluntet straffespark og var knap så selvtillidsfuld med bolden.

02

Michael Lüftner

Brølstærk, da bolden blev banket lige ind i panden på ham. Den udskældte tjekke kvitterede for et svingende efterår med et vanvittigt vigtigt mål.

7

NIcolai Boilesen

Det er tilbage til fortiden med Boilesen som back. Det er mere Niclas Jensen end Bryan Oviedo. Boilesen spillede igen solidt defensivt og som en tilbageholdende playmaker.

7

Rasmus Falk

Utroligt, at man kan være så let på tå på så regntung en bane. Som en ballerina dansede han henover Parkens tæppe og strøede om sig med flotte afleveringer undervejs.

10

William Kvist

Anføreren var tilbage, og det så ud til, at han havde været savnet. Kvist styrede tropperne med sine genkendelige fagter og høje stemme.

10

Carlos Zeca

Langt mere livlig og løssluppen end normalt. Dækkede et langt større område af banen, og det klædte Zeca. Stadig ikke på det niveau, man så i starten. Men på vej.

7

Benjamin Verbic

Han prøvede meget, men lykkedes med lidt. Hvad betyder det, når Verbic sparkede to perfekte hjørnespark og sørgede for to kasser? Afgørende for FCKs sejr.

7

Federico Santander

Sydamerikaneren er stadig lidt tung i vendingerne og på fødderne, men han har ikke holdt pause fra bænkpres. Utroligt kropsstærk og god til at holde på bolden.

10

Pieros Sotiriou

Satte gang i aftenen med sit mål. Cyprioten så ud til at passe bedre sammen med Santander, end han har gjort med Pavlovic. Bevægelig og ikke mindst sulten efter sejr.

7

Ståle Solbakken

Normanden elsker europæisk fodbold, og selv om han hellere havde ligget godt til i Superligaen, varmer det nok alligevel at skulle spille 1/16-finaler efter jul.

10