En grine/græde-emoji, en kyssehjerte-emoji og ikke mindst en opkast-emoji.

Det er de følelser, som Rasmus Højlunds nye og ganske opsigtsvækkende frisure tilsyneladende fremkalder hos holdkammeraten Matteo Ruggeri.

Atalanta-forsvarsspilleren har brugt ovenstående emojis i en story på Instagram, hvor han filmer Rasmus Højlund, som får massage, og som det fremgår af den korte video, har den danske landsholdskomet fået opgraderet sin almindelige leverpostejblonde midterskilnings-frisure til en afbleget version af selvsamme, så han nu tager sig ud som blanding af en skurk fra en James Bond-film og en spiller fra det rumænske VM-hold fra slutrunden i 1998, som stillede til kamp med afbleget hår.

Det kan man også se på dugfriske billeder, som Atalanta har lagt op på Instagram fra en træningskamp i går, hvor den store dansker er fanget i aktion med sit nye look.

Det har kastet flere reaktioner af sig fra fans af Serie A-klubben, som umiddelbart synes at tage godt imod den 20-årige danske superangribers afblegede lokker:

  • 'Blond a la Haaland,' skriver Instagram-bruger efterfulgt af en hjerte-emoji.
  • 'Nyt hår, Højlund? Spektakulært,' skriver en anden bruger i kommentarfeltet.
  • 'Højlund, superblond, meget cool,' lyder en tredje kommentar, som efterfølges af to stærke arme og en omgang ild-emoji.

Rasmus Højlund har taget Serie A med storm i denne sæson, hvor han har bombet otte ligamål ind for Atalanta, hvor han er en populær skikkelse blandt fansene og blandt andet kaldes 'den nye Erling Braut Haaland'.

Samme gode form viste den tidligere FC København-spiller på landsholdet i marts, hvor han scorede fem mål i de to EM-kvalifikationskampe mod Finland og Kasakhstan.