Anthony Martial kan blive en rigtig dyr dreng for Manchester United.
Anthony Martial kan blive en rigtig dyr dreng for Manchester United. Foto: PAUL ELLIS

Anthony Martial lignede Premier Leagues bedste indkøb i begyndelsen af denne sæson. Med fire mål i sine fire første kampe for Manchester United, så det i den grad ud til, at her var tale et ny stjerne, som kunne blive en afgørende faktor i kampen for at genvinde tidligere tiders storhed.

Siden har den 20-årige franskmand haft svært ved at finde målet, selvom han starter inde hver gang. Så de foreløbigt i alt otte mål, som Martial er noteret for i United-trøjen på tværs af alle turneringer, har kostet dyrt.

martioal scoring

Den franske avis Le Figaro har i detaljer kunnet afsløre, hvor meget United kan ende med at betale for den unge franskmand. I alt kan hans transfer løbe op i 80 millioner euro svarende til 600 millioner kroner.

GERMANY SOCCER UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Den engelske traditionsklub har allerede betalt 50 euro millioner (375 millioner kroner, red.) for stortalentet, men der er udsigt til yderligere penge i posten, hvis Martial ellers lever op til en del af de store forventninger, der hviler på hans skuldre.

SOCCER-ENGLAND-LIV-MUN/

Når han bliver noteret for 25 mål i Premier League, skal der falde en overførsel på yderligere 10 millioner fra Nordengland til Monaco, foreløbig står han noteret for fem mål i den engelske liga. Det samme sker, hvis Martial bliver noteret for 25 landskampe for Frankrig eller bliver nomineret til FIFA Ballon d'Or-prisen som årets fodboldspiller. Ingen af delene er helt usandsynlige, medmindre den rapfodede angriber går i stå i sin udvikling.

drgdfgf

Hvis United skulle finde på at sælge Martial videre, har Monaco i følge den offentliggjorte aftale oven i købet også udsigt til en del af kagen. Klubben fra fyrstedømmet får således halvdelen af alt, hvad der overstiger 60 millioner euro.

2412544654624154642124

Læs hele dokumentet her:

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.