Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Liverpools retur til Champions League blev ikke nogen rosenrød historie, og efter de rødes exit fra gruppespillet strøer deres bødler nu salt i såret.

Med 1-1 på Anfield sikrede schweiziske FC Basel sig nemlig videre avancement til knockoutfasen. Og det var bestyrerne af klubbens officielle Instagram-profil tilsyneladende svært tilfredse med.

De lagde nemlig nedenstående billede op, som viser en Liverpool-spiller, der bliver støttet af en Chelsea- og en Tottenham-spiller, med talebobler, der viser teksten fra Liverpools slagsang og mantra, "You'll Never Walk Alone".

Ud over den åbenlyse hån af Liverpool, så er billedet også en stikpille til de to andre Premier League-klubber, som begge i løbet af 2013 fik sig grimme overraskelser mod FC Basel. Chelsea tabte begge opgør til schweizerne i gruppespillet af Champions League 13/14, mens Tottenham blev sendt ud af selvsamme Basel i kvartfinalen af Europa League 12/13.

Man ser dog i Basel ud til at have fået dårlig samvittighed, for billedet er ikke længere til at finde på klubbens Instagram-profil. Det nåede de dog ikke, før størstedelen af Europas sportsaviser fik færten af det - bt.dk inklusive.

Andre læser også