Torino. Små børn græd, kvinder græd, mænd græd.

Der var tårer hos de fleste tilskuere på Juventus Stadium i Torino, da målmanden Gianluigi Buffon sagde farvel til hjemmepublikum i sæsonens sidste kamp.

Det skete i lørdagens Serie A-kamp hjemme mod Verona, som Juventus vandt 2-1.

Buffon, som stopper i Juventus efter denne sæson, blev skiftet ud efter 64 minutter, da Juventus var foran 2-0.

Udskiftningen skulle udelukkende ses som en mulighed for at hylde Buffon. Og det blev han.På vej ud af banen fik Buffon kram af samtlige medspillere, og der var også flere Verona-spillere forbi den italienske keeperlegende.

Inden da havde Juventus-stopperen Daniele Rugani og midtbanespilleren Miralem Pjanic med et mål hver sørget for en god afsked til Buffon på selve banen.

Rugani scorede til 1-0 fire minutter inde i anden halvleg, da han nåede først på en ripost efter et skud fra angriberen Paulo Dybala.

Tre minutter senere blev Dybala fældet lige uden for feltet, og Pjanic viste god sparketeknik, da han på det direkte frispark fordoblede føringen.

Buffon kunne blive skiftet behørigt ud, og italieneren gik en æresrunde under kampen rundt om hele banen og sagde farvel til mange af tilskuerne.

Verona-angriberen Alessio Cerci nåede imens at reducere til 1-2 ved at passere den indskiftede Juventus-keeper Carlo Pinsoglio.

Efter 85 minutter brændte Stephan Lichtsteiner et straffespark for Juventus. Schweizeren fik lov at sparke, da han også stopper i klubben efter denne sæson.

Juventus havde allerede inden kampen vundet det italienske mesterskab og kom med sejren op på 95 point efter 38 kampe.