Slud, sjap og julestress er skiftet ud med sol, strand og total luksus-afslapning for Nicklas Bendtner, som i disse dage nyder en velfortjent ferie oven på en lang og succesfuld sæson.

Med sig på ferien har den danske landsholdsstjerne sin kæreste, modellen Natasja Madsen.

Og skal man dømme ud fra deres respektive Instagram-profiler, så nyder de i fulde drag at spankulere rundt i hinandens ganske afklædte selskab i Maldivernes solstrålende herligheder.

Se indslag om internet-fænomenet 'Lord Bendtner' i videoen over artiklen. Herunder kan Bendtners drømmetræffer for Rosenborg, som blev årets mål i Norge, ses:

 
Nicklas Bendtner udligner til 1-1 i kampen mod Molde.
Vis mere

»Skaber minder med dig,« skriver Natasja Madsen således til et billede af en ganske veltrænet Bendtner, der tager sig en slendretur i vandkanten på en strand.

Beskeden er efterfulgt af et emoji-hjerte fra den 20-årige model, som skriver, at parret befinder sig på Amilla Fushi Residences, et luksusresort på Maldiverne.

Derudover har Natasja Madsen lagt et strandbillede op af sig selv, hvor hun viser, at hun er mindst lige så veldrejet som sin kæreste.

Bendtner har også lagt to billeder op på Instragram fra ferien: Billedet herunder, hvor han demonstrerer balance og styrke i en slags sidelæns planke, og et billede, hvor han snorkler i det Indiske Oceans klare vand.

For tre dage siden lagde Natasja Madsen billeder op på sin Instagram-profil fra moskeen Sheikh Zayed i Abu Dhabi. Her ser man blandt andet en kæk Bendtner - med tilnavnet ’Lord’ - iklædt en arabisk klædedragt.