Den tidligere Sunderland-spiller Adam Johnson er i retten i sagen om sex med en mindreårig pige.
Den tidligere Sunderland-spiller Adam Johnson er i retten i sagen om sex med en mindreårig pige. Foto: PHIL NOBLE

Den fyrede Sunderland-spiller Adam Johnson sendte flere lumre tekstbeskeder til en 15-årig pige, som han er anklaget for at have dyrket sex med. Det skriver den britiske avis Daily Mirror.

Det bliver mere og mere pinligt at hedde Adam Johnson.

Johnson, der for to dage siden blev fyret af Sunderland på grund af den spegede sag om sex med en mindreårig pige, har været for retten i England.

Her trak anklageren i den grad bukserne af Johnson ved at læse flere afslørende og lumre beskeder op, som Adam Johnson sendte til den 15-årige pige, som han i alt nåede at skrive 834 beskeder med over applikationen WhatsApp (minder om almindelige sms'er, red.).

Efter en masse indledende skriverier og en udveksling af en signeret Sunderland-trøje, da de mødtes første gang 17. januar, skal de to angiveligt have set hinanden igen 30. januar. Det er her, at det seksuelle angiveligt er fundet sted. På en parkeringsplads bag et kinesisk take-away sted.

FBL-ENG-PR-SUNDERLAND-axfMAN UTD

Anklageren læste denne korrespondence op, som angiveligt fandt sted efter deres møde på parkeringspladsen:

Adam Johnson: »Det var ikke så dårligt, hva'?«
Adam Johnson: »Næste gang må vi hellere gå om på bagsædet.«

Og så sendte han denne ganske lumre besked til pigen, som han udmærket vidste kun var 15 år gammel - det havde hun nemlig skrevet i en tidligere besked.

Adam Johnson: »Det var klasse. Jeg ville bare have dine jeans af.«
Pigen: »Næste gang haha«
Adam Johnson: »Jeg holder nok kun i 10 sekunder LOL (laughing out loud - udtryk for, at man griner i virkeligheden, red.).«

Adam Johnson og kæresten Stacey Flounders.

Ifølge anklageren sendte hans kæreste, Stacey Flounders, blot 30 sekunder tidligere et billede af parrets nyfødte datter. Det svarede Adam Johnson på ved at skrive »She looks class.« Mens han altså angiveligt hyggede sig på den ene eller anden måde med den mindreårige pige.

Okore

Adam Johnson har erkendt sig skyldig i »child grooming« - at blive venner med en mindreårig med et bestemt formål for øje - samt at have kysset pigen. Det indrømmede han allerede onsdag.

Han nægter fortsat at have haft sex med pigen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.