Livet som fodboldfan kan indimellem være ret så barskt.

Og det var i den grad også for en vis Manchester United-fan under søndagens opgør mod West Bromwich Albion. For midt under kampen blev det for meget for tilhængeren, der ikke kunne holde øjnene åbne og endte med at falde i søvn.

Øverst i artiklen kan du se højdepunkter fra Manchester Uniteds overraskende 0-1-nederlag

Det faldt i god jord hos tilskuerne omkring ham, der fandt sig noget andet at more sig over, nu hvor deres hold ikke kunne præstere på banen. Her benyttede de muligheden til at stable kopper ovenpå mandens hoved:

Billedet af den meget trætte fan er gået viralt på de sociale medier og er blevet delt næsten 2000 gange og har fået over 4000 likes.

Der var dog heller ikke meget at juble over som fan af Manchester United. Mandskab tabte 0-1 til West Bromwich Albion på mål af Jay Rodriguez, og nederlaget blev samtidig ikke mindre bittert af, at naboerne fra Manchester City dermed sikrede sig det engelske mesterskab.

Manchester United har haft en svingende sæson, hvor spillet ikke altid har været prangende på trods af stjerner som Alexis Sanchez, Romelu Lukaku og Paul Pogba på holdkortet.

José Mourinhos mandskab indtager alligevel en andenplads i Premier League, men er dog hele 16 point efter Manchester City, der med Uniteds nederlag i weekenden altså endegyldigt sikrede sig titlen.

Næste opgave for Manchester United er på torsdag, når de på udebane møder Bournemouth.