Danmarks foretrukne venstre back, Nicolai Boilesen, har i sommerferien udtrykt, at han gerne vil væk fra sin hollandske klub Ajax. Den 23-årige dansker savner spilletid på et højere niveau, men måske er der også andet, der trækker. Kærligheden.

Den blonde dansker er blevet set sammen med den danske model Elizabeth Silke, hvor parret på billededelingstjenesten Instagram har lagt et billede op af hinanden sammen med teksten:

»Lovely day with my b #116« eller »dejlig dag med min kæreste #116«

Den 178 centimeter høje danske brunette har tidligere været model hos Bornmodels med hovedsæde i Bornholm, men arbejder nu ifølge Facebook på Tivolis restaurant Nimb i København.

Herunder kan man se, at Nicolai Boilesen ikke er en uheldig herre.

Nicolai Boilesen har tidligere været kærester sammen med årets kvindelige håndboldtalent fra 2011, Signe Sjølund Petersen, der nu spiller i København Håndbold.

I Holland er danskeren ikke en populær herre, efter Ajax' cheftræner, Frank de Boer, udtalte, at han vil have Nicolai Boilesen ud af truppen, hvis ikke han ønsker at være der. Den 23-årige venstre back har været sat i forbindelse med Atletico Madrid, Sevilla og Lazio, og har tidligere udtalt, at han gerne ser sin karriere fortsætte uden for det flamske.

23-årige Boilesen har kontraktudløb med Ajax i sommeren 2016.