Danmnark slog Wales med 2-0 i Aarhus i en kamp, hvor Christian Eriksen var den store målhelt.

Men hvem toppede - og hvem floppede i sejren? Her er B.T.s karakterer fra sæsonens første landskamp. En landskamp spillet i skyggen af den sidste uges konflikt:


6
Schmeichel fik ikke behov for at vise niveauet fra VM i en kamp, hvor waliserne ikke havde mange afslutninger inden for rammen. Men han var på plads, når det var påkrævet.


6
En assist og flere fine fremløb i højresiden. Henrik Dalsgaard er måske ikke den mest iøjnefaldende spiller på det danske hold, men han får tingene gjort.


7
Det er efterhånden lang tid siden, den danske anfører har spillet en dårlig landskamp. Kjær laver forsvindende få fejl og er bare bundsolid. Endnu en fin kamp.


8
Tillykke! Zanka ligner den store vinder oven på VM. Han har snuppet pladsen ved siden af Kjær, og mod Wales beviste han, hvor stor klassen er.


7
Slet ikke dumt, Stryger! Altmuligmanden var sulten efter at komme frem og fik efter en blandet start også mere styr på defensiven. God kamp!


7
Schöne er den nye mand på den defensive midtbane, og Ajax-spilleren gjorde det godt. Han tilfører en herlighed og kreativitet og løbevillighed til det danske spil.


6
Der ligger mere defensivt ansvar på Delaneys skuldre, når han har Schöne ved sin side. Det er en regning, der skal betales. Men den betaler Dortmund-spilleren gavmildt.


7
Hvad kan man sige? Eriksen er lidt af en målmaskine i rødt og hvidt! Uundværlig er et stort ord - men ikke når det gælder Eriksen. Han er manden med målene.


5
Poulsen var stærk under VM, men mere usynlig mod Wales. Han vandt naturligvis sine dueller, men blev aldrig rigtig farlig.


5
Middlesbrough-manden var ikke en faktor før pausen, men i 2. halvleg var det slet ikke dumt, det der kom fra ham. Mål kom der dog ikke.


2
Sisto brød ikke forbandelsen fra VM. Tværtimod. Driblingerne lykkedes ikke, og fødderne var forkert skruet på. Fortjent udskiftet i pausen. Frygtelig kamp.


6
Det var ikke alt, der lykkedes for superligastjernen Fischer. Slet ikke. Men han var manden bag det straffespark, der endegyldigt sikrede den danske sejr.


UB
Fik de sidste fem minutter i stedet for Yussuf Poulsen.


8
Stor respekt til landstræneren! Oven på en vanvittig uge fik han ikke bare en sejr. Han fik også mange gode præstationer ud af de spillere, der har haft meget andet i hovedet end fodbold.